Треньори

доц. Иван Димов

Играе тенис от 5 годишен. Завършва ВИФ "Георги Димитров" (сега НСА "Васил Левски") през 1981-ва година. След това печели конкурс и става щатен преподавател в НСА "Васил Левски". През години е треньор в Гърция, като е награждаван три пъти за треньор на годината. В България е бил национален треньор за всички възрастови групи - 12, 14, 16 и 18 години. Изгражда много класни състезатели не само в страната, но и в международен аспект. Става доцент през 2004-та, като до момента има написани 4 книги в областта на физическата подготовка на тенисистите, както и десетки статии и доклади. Участва като лектор в няколко международни симпозиума.

доц. Димитър Димов

Тренира от 6 годишен тенис. През състезателната си кариера печели многократно първи места на републикански турнири. С неговия брат Валентин Димов два пъти достигат до финал на Държавно първенство на двойки. Завършва през 2011 НСА "Васил Левски" с магистърска степен "Спорт за високи постижения". През 2021 става доцент, като до момента е написал 3 книги в областта на тениса и функционалното натоварване, както и над 20 статии и доклада.

Валентин димов

Започва да тренира на 5 годишна възраст. През състезателната си кариера е държавен шампион във всички възрастови групи, както и 3 пъти шампион на България за мъже. Има над 70 призови места в международни турнири. Бил е състезател на националния отбор по тенис, като завоюва и множество международни титли, както за юноши, така и при мъжете. В момента е треньор на втората ракета на България - Димитър Кузманов, както и помощник треньор на националния отбор за жени. От началото на 2022г. Валентин е капитан на националния отбор за мъже на България.

Габриела красимирова

Тя се занимава с тенис от 6 годишна. През състезателната си кариера има множество призови класирания в републикански първенства. В момента е студент 4-ти курс в НСА "Васил Левски" със специалност "Тенис".